duminică, 11 aprilie 2010

TRAGEDIA POLONEZA

Suntem contemporani cu o serie de evenimente tragice. Dar tragedia la care ia parte poporul polonez si nu numai este una care poate marca soarta acestei tari. Presa poloneza si cea ruseasca reda in detaliu aceasta tragedie, motiv pentru a spicui din cele cateva gazete.
Tineret Putin susţine polonezi. Acţiunea "Nu am cuvinte"
ga, IAR2010-04-11, ultima modificare 2010-04-11 19:47 De tineret pro-Kremlin seara, "al nostru" a organizat o campanie de solidaritate cu polonezii. Înainte de ambasada noastră în acţiune "Fără cuvinte" câteva sute de oameni au venit.
Gesturi de solidaritate, ruşii. Nu a fost flori roşii şi albe (11-04-10, 13:32)
Ruşii sunt plâns împreună cu polonezii (10-04-10, 22:31)
Flori la Ambasada Poloniei la Moscova (10-04-10, 12:58)
Lech Kaczynski este mort .
Ruşii au ajuns în faţa clădirii Ambasadei poloneze în practică deoarece accident de avion polonez lângă Smolensk. Astăzi ei s-au alăturat membri ai "nostru". agenţia Itar-Tass a spus că tinerii reunit alb şi roşu flori, trandafiri si garoafe. Ei aprind lumanari, înainte de bază perete poloneze. Un anumit set de imagini de la imaginile de icoane. Mulţi oameni se roagă.

Tragedia poloneze avion prezidenţial de la Smolensk, este încă cel mai important mesaj din mass-media rusă. Despre tragedie scriu si vorbesc agenţiile de ştiri, posturi de radio si portaluri Internet. Rusă TV canal de stat Rossiya, 1 "în analiza program de seară" Vesti niedieli "(saptamana ştiri) reportaj dedicat półgodzinnny dezastru. Silueta prin cablu a reamintit preşedintele Lech Kaczynski, eforturile guvernului rus pentru a clarifica relaţia dintre tragedie şi au transmis la ceremonia de decernare, trecând sicriul cu trupul pe străzile din Varşovia.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Gras Pavel a anunţat că pentru familiile victimelor sunt pregătite două opţiuni pentru transportul la Rusia - sa ia contact cu membrii familiei. "Primul avion va zbura la Moscova, duminică după-amiaza, al doilea - în dimineţile de luni. Toţi membrii familiilor care doresc acest lucru, sunt furnizate cu transportul şi de îngrijire la faţa locului" Am de gând să staţi poate dura 3-4 zile şi. in tot acest timp, la Moscova va fi înconjurat cu grijă - ambele echipe poloneze şi partea rusă "- a asigurat Gras.

Corpul victimelor accidentului vor fi transportate la un avion militar polonez, probabil, în două runde.
La data de duminică după-amiază la Moscova, a declarat că problema a familiilor victimelor accidentului de organisme pot începe să aibă acea zi. Un astfel de mesaj trimis la prim-ministru al Rusiei, Vladimir Putin, la conducerea Comitetului de investigare a urmăririi penale a Rusiei Aleksandr Bastrykin. "Am terminat la Moscova, examinarea medico-legale, 81 de organisme fusese deja examinat şi înainte de sfârşitul zilei vom fi gata pentru a le da colegilor noştri din Polonia, cu condiţia ca toate organismele putem identifica", - a spus el. Până la prânz, 24 de organisme au fost identificate.






Niciun comentariu: